Φουντώνει η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό.

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 1.6.13


Αρκετά ονόματα παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων τις τελευταίες ώρες. Το αθλητικό παρασκήνιο αναλύει κάθε υπόθεση ξεχωριστά και δίνει τις εκτιμήσεις του.
Πέδρο Λεόν, Βερδού, Μολό σε πρώτο πλάνο κατά τα ρεπορτάζ.
 Ο Πέδρο Λεόν δεν έχει αποκλείσει τίποτα όπως δεν έχει αποφασίσει και για τίποτα. Περιμένει τον νέο προπονητή της Ρεάλ μήπως και του δωθεί η ευκαιρία να παίξει στην Ρεάλ, μετά θα αποφασίσει. Είναι μια υπόθεση που θα τραβήξει καιρό.
Ο Βερδού θέλει να παραμείνει στην Ισπανία, μέχρι στιγμής έχει προτάσεις από Σουόνσι και Σαουθάμπτον ενώ η Εσπανιόλ του έκανε πρόταση ανανέωσης. Αν θέλει να παραμείνει Ισπανία, τότε Ισπανιόλ, αν θέλει να ξενιτευθεί στα 30 του,  τότε ο Ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες, περισσότερες από τις 2 βρετανικές κυρίως λόγο Champions League αλλά και διεκδίκησης τίτλων.
 Για τον Μολό, στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι το θέμα το δημιούργησε η Γαλλική ομάδα, οπότε το όνομα του πρέπει να βγει από την λίστα.
Ο προπονητής της Μπαστιά περιμένει τον Μοντεστό, ο Μοντεστό περιμένει τον Μίτσελ. Οι Γάλλοι του έχουν δώσει τελεσίγραφο πάντως.
Ο Ράιαν Μπάμπελ ξανά στο προσκήνιο με ενδιαφέρουσα ιστορία από το...παρασκήνιο. Η πληροφόρηση έρχεται από την Φιορεντίνα, στην οποία Τεχνικός Διευθυντής είναι ο πρώην αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού Εντουάρντο Μασία. Από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού ρώτησε τον Ισπανό για τον Ολλανδό ο οποίος προτάθηκε ξανά φέτος. Ο Μπάμπελ έχει μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ και το κασέ του είναι περί τα 1.4εκάτ. ευρώ. Φούλαμ και Μπεσικτάς φέρονται ως ενδιαφερόμενες ομάδες.
Στην εφημερίδα "ΦΩΣ" γράφεται ότι ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Σωκράτη Φυτανίδη. Εδώ συμβαίνουν 2 τινά. Είτε πρόκειται να πωληθεί κάποιος Έλληνας αμυντικός, οπότε ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν αντικαταστάτη του, είτε θέλει να δυσκολέψει την μεταγραφή μιας άλλης ομάδας. Ο Φυντανίδης στα 29 του έχει κάνει καλό πρωτάθλημα και ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει εκδηλωθεί πρόσφατα από την ΑΕΚ.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν και για στόπερ. Δυο ονόματα που  ενδιαφέρουν είναι ο Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε, γνωστός του Μίτσελ καθώς έχουν συνεργαστεί μαζί κατά το παρελθόν και ο Αντρέου Φοντάς από τα φυτώρια της Μπάρτσα, έπαιξε δανεικός στην Μαγιόρκα. Ο Τόρες παίζει και στο αριστερό άκρο της άμυνας παρότι δεξιοπόδαρος (27ετών, 1,84), η φυσική του θέση είναι δεξί μπακ. 21 συμμετοχές φέτος με την Χετάφε. Ο Φοντάς παίζει στόπερ (23ετών, 1,86) μάλλον μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα φέτος με την Μαγιόρκα.
Ο Σιόβας είναι στα υπόψιν της Άντερλεχτ, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης.
Για αμυντικό χαφ, έπειτα από τον Σαλίφ Σανέ που κατέλληξε στην Βόσλσμπουργκ, πρωτάθληκε άλλος ένας παίκτης από το Σαμπιονά. Πρόκειται για τον Γαλλό-Αλγερινό Μεχτί Μοστεφά της Αζαξιό. 29 ετών, 1,81 ύψος. 33 αγώνες στο πρωτάθλημα, 14 φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας, τελευταίο του διεθνές παιχνίδι τον περασμένο Μάρτιο. Μένει ελεύθερος.
Ενδιαφέρον υπάρχει για τον ex-αφάνα Νορβηγό Ντάνιελ Μπραατέν σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα. Η πρώην ομάδα του Ρόζερμποργκ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον όπως η Βαλερένγκα, ενώ υπάρχει και πρόταση από την Τουρκία. Είναι προφανές ότι οι Γάλλοι τοποθετούν τον Ολυμπιακό σε κάθε μεταγραφική σπέκουλα...οπότε δεν μπορεί να δωθεί μεγάλη βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα.
Για επιτελικό χαφ, πέραν του Βερδού υπάρχει η περίπτωση του Μισίμοβιτς που συναντά 2 εμπόδια. 1ον) Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό 2ον) Η λύση του συμβολαίου του με την Κινέζικη ομάδα. Ακόμα υπάρχει ο Χιλιανός"μάγος" Βαλβίδια που υποτίθεται ότι εξετάζεται. Είναι παίκτης όμως που θα κάνει το πολύ 12 ματς τον χρόνο, αν εξετάσουμε τα στατιστικά του τα τελευταία χρόνια, οπότε...λίγες πιθανότητες για να ενδιαφερθούν πραγματικά
Ο γνωστός Ίβανσιτς παραδέχεται ότι έχει πρόταση από Ελληνικό σύλλογο, για του...χρόνου που μένει ελεύθερος.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ