Λεβάντε - Ολυμπιακός 3-0

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16.2.13

 Δεν κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία και πλέον το έργο τους στην ρεβάνς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Άνευρη παρουσιάστηκε η ομάδα του Μίτσελ στον αγωνιστικό χώρο, με μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές και σε συνδυασμό με την διαιτησία του Γερμανού Γκρέφε που καταλόγησε δυο ανύπαρκτα πέναλτι εις βάρος των ερυθρολεύκων και απέβαλε τον Τζαμέλ Αμπντούν στο 29, γνώρισαν την ήττα από τους Ισπανούς.
 Μόλις στο 9ο λεπτό, η Λεβάντε πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ρίος που δέχθηκε την κάθετη πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ντρίπλαρε τους δυο αμυντικούς και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ισπανική ομάδα. Στο 29' ο Λόπεζ κέρδισε το πέναλτι από τον Αμπντούν όμως ο Μάρτινς αστόχησε, όμως το 2-0 για τους Ισπανούς έγινε με δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαρκέρος (επίσης δεν ήταν καθώς η ανατροπή του Χολέμπας όπως απεδείχθη από το βίντεο ήταν εκτός περιοχής).
Στην επανάλληψη  δεν άλλαξαν πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 56' έπειτα από ένα λάθος του Φέισα στο κέντρο, ο Μπαρκέρος τροφοδότησε τον Μάρτις που ντρίπλαρε τον Μανωλά και με πλασέ έκανε το 3-0.
 Η απάντηση του Ολυμπιακού δεν ήρθε και οι ερυθρόλευκοι περιορίστηκαν σε 2 δοκάρια, μια κεφαλιά του Μανωλά έπειτα από κόρνερ και ένα σουτ του Τζιμπούρ, ενώ σωτήρια ήταν και η επέμβαση του Μέγιερι στο 94' σε διπλά σουτ παικτών της Λεβάντε.

Σκόρερ: Ρίος (10'), Μπαρκέρο (40'-πέναλτι), Μάρτινς (56')

Διαιτητής: Γκρέφε (Γερμανία)
Κίτρινες: Αμπντούν, Ρίος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ντιόπ, Μανωλάς, Τζιμπούρ
Κόκκινες: Αμπντούν (29'-2η κίτρινη)
Δοκάρια: Μανωλάς (59'), Τζιμπούρ (88')

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ