Euro 2012: Ελλάδα - Τσεχία 1-2

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14.6.12

Το άσχημο ξεκίνημα πλήρωσε η εθνική Ελλάδος στον αγώνα με την Τσεχία όπου γνώρισε την ήττα με 1-2. Οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Γιράτσεκ ενώ πριν ακόμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέλθει από το σοκ, ο Πιλάρ στο 6ο λεπτό έκανε το 2-0 για τους Τσέχους. Πολλά επιθετικά προβλήματα για την εθνική μας που δεν κατάφερε να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς και το γκολ που πέτυχε ο Γκέκας στο 53' προήλθε από ολέθριο λάθος του Τσέχ. Για να μπορέσει να προκριθεί η Εθνική, χρειάζεται νίκη επί των Ρώσων το προσεχές Σάββατο.

Σκόρερ: Γκέκας (53', Ελλάδα)-Γιράτσεκ (3', Τσεχία), Πίλαρ (6', Τσεχία)
Διαιτητής/ Βοηθοί: Λανουά (Γαλλία)/ Κανό (Γαλλία), Ανοέ (Γαλλία)
Κίτρινες κάρτες: Τοροσίδης (34', Ελλάδα), Κυρ. Παπδόπουλος (56', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (57', Ελλάδα)-Ροζίτσκι (26', Τσεχία), Γιράτσεκ (35', Τσεχία), Κόλαρ (66', Τσεχία)

Ελλάδα (Σάντος): Χαλκιάς (23' λ.τρ. Σηφάκης), Τοροσίδης, Χολέμπας, Κυρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Φωτάκης (46' Γκέκας), Σαλπιγγίδης, Φορτούνης (71' Μήτρογλου), Σαμαράς.
Τσεχία (Μπίλεκ): Τσεχ, Γκέμπρε Σελάσι, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν, Πλάζιλ, Γιράτσεκ, Ροζίτσκι (46' Κόλαρ, 90' Ραϊτόλαρ), Πίλαρ, Μπάρος (64' Πέχαρτ).




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ