Στην κατάκτηση του κυπέλλου έφτασε εχθές ο Ολυμπιακός που αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία του Ιτάνζ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Μανιάτη στο 26ο λεπτό όμως ο Χοσέ Χολέμπας αστόχησε από τα 11 μέτρα. Ότι δεν κατάφερε ο διεθνής αμυντικός, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Ατρόμητος στην συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στην ισοφάρριση στο 37' με τον Μπρίτο όμως ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες άμεσα με κεφαλιά του Τοροσίδη.
Στην επανάληψη η απόδοση των ερυθρολεύκων έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα να γίνουν πιο τολμηροί οι παίκτες του Ατρομήτου. Το παιχνίδι απέκτησε αργό ρυθμό με τους Περιστεριώτες να παίζουν πιο επιθετικά και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση, όμως στο 76' ο Ιγκλέσιας πέτυχε γκολ και έδωσε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ανασυντάχθηκε και βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε 2 σημαντικές ευκαιρίες, στο 84' με σουτ του φουστέρ και στο 92' με κεφαλιά του Τζιμπούρ όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και το ματς οδηγήκε στην παράταση.
Στον επιπλέον χρόνο οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρουσιάστηκαν πιο επιθετικοί από τους κυανόλευκους, όμως δεν κατάφερναν να σκοράρουν. Όλα αυτά μέχρι το 119' όπου κρίθηκε η αναμέτρηση με γκολ που πέτυχε ο Νταβίντ Φουστέρ και που χάρισε στον Ολυμπιακό το φετινό τρόπαιο και το 25ο συνολικά στον θεσμό.



Σκόρερ: Ιγκλέσιας (76') - Τζιμπούρ (29'), Φουστέρ (119')
Κίτρινες: Φυτανίδης, Χολέμπας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ορμπάιθ, Σκόνδρας
Κόκκινες:-------
Δοκάρια:-------
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας (97' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος (63' λ.τ. Καραμάνος), Μήτρογλου

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης (103' Μοδέστο), Μακούν (82' Φουστέρ), Ορμπάιθ, Αμπντούν (71' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζιμπούρ



Ατρόμητος vs. Ολυμπιακός 1-2 | Στιγμιότυπα από VideoStars



Απονομή κυπέλλου στον Ολυμπιακό (2011-2012) από VideoStars




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ