Μέταλιστ - Ολυμπιακός 0 - 1

Posted by ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.3.12

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο παγωμένο Χάρκοβο επί της Μέταλιστ. Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά καλοι αμυντικά, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Μπάλαζ Μέγιερι και κατάφεραν να φύγουν νικητές από την έδρα της Ουκρανικής ομάδας με γκολ που πέτυχε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 50' του αγώνα.
Αρκετά δυνατά μπήκε στο γήπεδο η Μέταλιστ και παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο είχε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, έχοντας την κατοχή, όμως οι ερυθρόλευκοι αν και είχαν προβλήματα στην αρχή του αγώνα στον χώρο του κέντρου με την απουσία του Ιμπαγάσα να είναι παραπάνω από εμφανής στον τομέα ανάπτυξης του παιχνιδιού κατάφεραν να αποκρούσουν τις επιθέσεις της Ουκρανικής ομάδας.
Στην επανάληψη το γκολ του Φουστέρ έκοψε την φόρα της Μέταλιστ, η οποία ρίσκαρε περισσότερο για να πετύχει κάποιο τέρμα κάτι που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να βγάλει αντεπιθέσεις όμως και στις δυο περιπτώσεις που θα μπορούσε να επιτευχθεί ένα τέρμα τόσο ο Τζιμπούρ όσο και ο Μιραλάς προτίμησαν να ολοκληρώσουν με ατομική ενέργεια αντί να πασάρου σε ελεύθερο συμπαίκτη τους. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ματς ήταν αρκετά σκληρό και δεν έλλειπαν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών όπως και τα δυνατά φάουλ. Αποτέλεσμα ήταν οι αρκετές κίτρινες κάρτες και η αποβολή του Έντμαρ.
Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έφυγαν με το διπλό από το Χάρκοβο, θα πρέπει να είναι σοβαροί και προσεκτικοί στην ρεβάνς για να πάρουν την πρόκριση.

Σκόρερ: Φουστέρ (50')
Κίτρινες: Τοροσίδης, Γκουεγιέ, Μέλμπεργκ, Κριστάλντο, Μαρκάνο, Χολέμπας
Κόκκινες: Έντμαρ (81'-απευθείας)
Δοκάρια:-----
Διαιτητής:
Βαντ (Ουγγαρία)

Μέταλιστ (Μάρκεβιτς): Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιγκλιέρι, Έντμαρ, Ξαβιέ Κλέιτον, Σόσα, Φινίνιο (63' Πσχενιτσνίκι), Κριστάλντο (83' Mάρλος), Μπλάνκο (63' Ντέβιτς), Γκουεγιέ, Τάισον

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης Μακούν (76' Μοδέστο), Φουστέρ (80' Χολέμπας), Μιραλάς (90' Αμπντούν), Τζiμπούρ



ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ