Στην Γερμανία βρίσκεται ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Μπάγιερν Μονάχου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champion's League και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι, το παρών από πλευράς ερυθρολεύκων έδωσαν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και ο Πορτογάλος προπονητής Μάρκο Σίλβα.
 Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα προέρχεται από απραξία δυο εβδομάδων, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι η ομάδα του δεν είναι προετοιμασμένη για τον ρυθμό του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Θεωρεί τον ευατό του υπερήφανο για την θέση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός αλλά και για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους ο Πέπε Γκουρδιόλα αναμένεται να παρατάξει την Μπάγιερν με 4-4-1-1, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νόιερ, στην άμυνα η τετράδα Αλάμπα, Μπενατία, Μαρτίνεζ, Λαμ, στην μεσαία γραμμή οι Αλόνσο- Βιντάλ ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Ντάγκλας Κόστα και Άριεν Ρόμπεν, σε ρόλο ελεύθερου παίκτη κοντά στην μεγάλη περιοχή ο Μίλερ, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Λεβαντόφσκι, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τζερόμ Μπόατενγκ στην περίπτωση που προτιμηθεί από τον Τσάβι Μαρτίνεζ.
 Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παίξει με 4-3-3, με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Αρτούρ Μασουακού, Δημήτρης Σιόβας, Μανουέλ Ντα Κόστα και Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Παϊτίμ Κασάμι και Εστεμπάν Καμπιάσο, στα άκρα οι Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κόουτο Ζούνιορ και Φέλιπε Πάρντο, ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγιε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κώστας Φορτούνης στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Φέλιπε Πάρντο. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Τσόρι Ντομίνγκεζ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Στέφανος Καπίνο, Γιάννης Μανιάτης, και Λεάντρο Σαλίνο.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ματίας Κλασένιους και Ντάνιελ Γουάνμαρκ, επιπρόθετοι βοηθοί θα είναι οι Στέφαν Γιοχάνεσον και Μάρκους Στρόμπεργκσον, ενώ τέταρτος είναι ο Μεχμέτ Κουλούμ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΟΤΕ Sport 2.



Νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρόμητου, νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί της Καλλονής και αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού λόγο επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός και εκτός του γηπέδου ήταν τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων για την 11η αγωνιστική. Ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, νίκη της Skoda Ξάνθης επί του Πανιωνίου, νίκη του Πλατανιά επί του Λεβαδειακού και εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού ήταν τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής. Στο ματς που διεξήχθει την Δευτέρα, Βέροια και Ηρακλής μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας:

Αναλυτικά:

Βαθμολογία:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       30
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  22
3. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ    21
4. ΑΕΚ                       20
5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ         19
6. ΠΑΟΚ                   16
7. SKODA ΞΑΝΘΗ    15
8. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    14
9. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ         14
10. ΒΕΡΟΙΑ              13
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  12
12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   12
13. ΗΡΑΚΛΗΣ          11
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ       9
15. ΚΑΛΛΟΝΗ            7
16. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    4

Σκόρερς:
1. Γιάννου          7
2. Φορτούνης     7
3.  Καρέλης, Μάντζιος,   6
4.  Μπουονανότε    5

Επόμενη αγωνιστική:







 



Νίκη του Πανιωνίου επί του Πλατανιά, ισοπαλία μεταξύ της Καλλονής και της Skoda Ξάνθης και εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας της 10ης αγωνιστικής.  Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ηρακλή,  ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με την Βέροια, όπως και ο ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΚ. Στο ματς της Δευτέρας, ο Παναιτωλικός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

 


Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League, με τους Αρκάδες να ελπίζουν σε πρόκριση, αν καταφέρουν να κερδίσουν στην Πράγα την Σπάρτα.
 Καλύτερη η ομάδα του Στάικου Βεργέτη που έκανε φάσεις, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε γκολ και έφτασε τις πέντε Ευρωπαϊκές νίκες. Ο Μπερτόγλιο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες με τέρμα που πέτυχε στο 2ο λεπτό, ενώ ο Γιάννου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Αστέρα.

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Oliver Drachta (Αυστρία)
Βοηθοί: Roland Brandner, Stefan Kuehr (Αυστρία)
4ος: Roland Riedel (Αυστρία)
Κάρτες: Λανθαρότε (25'), Γιάννου (45'+1') - Αρτυματάς (43'), Αντωνιάδης (61')
Γκολ: Μπερτόγλιο (2'), Γιάννου (45'+1')

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο (64' Χαμντανί), Λανθαρότε (63' Φούντας), Μάσα, Γιάννου (82' λ. τρ. Αλόκο).

ΑΠΟΕΛ (Τ. Κετσπάγια): Βάτερμαν, Μάριο Σέρζιο, Αστίθ, Καρλάο, Αντωνιάδης (64' Αλεξάνδρου), Αρτυματάς (77' Χαραλαμπίδης), Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Στίλιτς, Πιατκόβσκι (46' Καβενάγκι), Βάντερ.


Παρά το γεγονός ότι ο Τούντορ έκανε αλλαγές στον σχηματισμό, αφήνοντας στην άκρη το 3-5-2, προσαρμόζοντας το σε 4-4-2, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ στο "Στάδιο Κουμπάν" και γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Αρί, ενώ με πέναλτι στο 67΄ο Ζοαοζίνιο διπλασίασε τα τέρματα της Κράσνονταρ, ενώ το γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μακ στο 91'.

Γήπεδο: Στάδιο Κουμπάν
Διαιτητής: Άρνολντ Χάντερ.
Βοηθοί: Ρίτσαρντ Στόρεϊ και Άντριου Νέσον.
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Ρέιμοντ Κρένγκλ και Μέρβιν Σμιθ.

Τέταρτος διαιτητής: Στέφεν Μπελ.
Κάρτες: Τορμπίνσκι 62΄, Πετρόφ 84΄, Αρί 86΄/Κόστα 43΄
Γκολ: Αρί 33΄, Ζοαοζίνιο 67΄ (πεν.) / Μακ 91΄

Κρασνοντάρ: Ντίκαν, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν (Μαμάεφ 69΄), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (Γκαζίνσκι 78΄), Λαμπόρντε (Σμολόφ 63΄), Ζοαοζίνιο, Καμπορέ, Πετρόφ, Αρί.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (Κίτσιου 81΄), Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Γκολάσα (Αθανασιάδης 68΄), Ροντρίγκες, Σάμπο (Πέλκας 58΄).


Με πρωταγωνιστή τον Φέλιπε Πάρντο, ο Ολυμπιακός πέτυχε την νίκη με ανατροπή απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έφτασε στους 9 βαθμούς στον όμιλο του. Πραγματικό θρίλερ το παιχνίδι στο φάληρο με την Ντιναμό να προηγείται στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Χάτζιτς στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι δημιουργώντας φάσεις στην εστία των Κροατών, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ και έβαλαν δύσκολα στους ερυθρόλευκους.
 Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, όμως ο Σίλβα αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Μποτία που τραυματίστηκε βάζοντας στην θέση του τον Ντα Κόστα, λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Ιντέγιε να ανατρέπεται από τον Γκονσάλο, ωστόσο ο Πορτογάλος τερματοφύλακας νίκησε τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος στην επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ.
 Η καθοριστική αλλαγή του Σίλβα, ήταν η είσοδος του Φέλιπε Πάρντο στην θέση του Ερνάνι στο 64', στην πρώτη επαφή του Κολομβιανού μέσου με την μπάλα έπειτα από πάσα του Ιντέγιε, έγινε το 1-1 για τον Ολυμπιακό.
Στο 79' ο Πάρντο και πάλι ανάγκασε τον Πίβαριτς να τον ανατρέψει αντικανονικά και τον ανάγκασε στην δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 90ολεπτό ο Κολομβιανός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1 ξεσηκώνοντας τον κόσμο στο Γ. Καραϊσκάκης.
 Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό που βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε αναγκαστική αλλαγή, έχασε πέναλτι, ωστόσο κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να αισιοδοξεί για πρόκριση στους 16.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
Βοηθοί: Pau Cebrián Devís (ESP), Roberto del Palomar (ESP)
Επιπρόσθετοι Βοηθοί: Javier Estrada (ESP), Jesús Gil Manzano (ESP)
Γκολ: 65' & 90' Πάρντο / 21' Χότζιτς
Κάρτες: - / 13' Ρογκ, 28' Πίβαριτς (79' 2η κίτρινη - κόκκινη), 53' Γκονσάλο, 69' Μασάντο

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (51' λ.τ. Ντα Κόστα), Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (80' Φινμπόγκασον), Ερνάνι (64' Πάρντο), Σεμπά, Φορτούνης, Ιντέγε.

Ντίναμο (Μάμιτς): Εντουάρντο, Μάτσελ, Γκονσάλο, Ταραβέλ, Πίβαριτς, Άντολιτς, Μασάντο, Ρογκ, Πιάτσα (80' Σιγκάλι), Φερνάντες (88' Μούσα), Χότζιτς (57' λ.τ. Ενρίκες).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champion's League και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Μάρκο Σίλβα, οι ερυθρόλευκοι δίνουν την ίδια σημασία στα παιχνίδια, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδια του για το παιχνίδι με την Κροατική ομάδα.
 Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Κροατών, Ζόραν Μάμιτς, η ομάδα του είναι προετοιμασμένη και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο Καραϊσκάκη.
 Σχετικά με τα πλάνα για το παιχνίδι, η Ντιναμό αναμένεται να παραταχθεί με τους Γέζινα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα η τετράδα των Ματέλ, Ταραβέλ, Γκονσάλο και Πίβαριτς, στην μεσαία γραμμή ο Άντολιτς σε ρόλο αμυντικού χαφ με τους Ρόγκ και Μασάδο μπροστά του, στα χαφ οι Φερνάντεζ και Πιάτσα, και στην κορυφή της επίθεσης τον Χόντζιτς.
 Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους Ρομπέρτο Χιμένεθ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα βρίσκονται οι: Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλμπέρτο Μποτία, Δημήτρης Σιόβας, Αρτούρ Μασουακού, στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι με τον Κώστα Φορτούνη να βρίσκεται μπροστά τους. Στα χαφ ο Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες έχει προβάδισμα από τον Φέλιπε Πάρντο για την δεξιά πλευρά των χαφ με τον Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κόουτο Ζούνιορ στην αριστερή πλευρά και στην επίθεση θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγιε. Στην αποστολή ακόμα βρίσκονται οι Στέφανος Καπίνο, Μανουέλ Μαρουάν Ντα Κόστα Τρινταντε Σενούσι, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Άλαν Πουλίδο, Λεάντρο Σαλίνο και Εστεμπάν Καμπιάσο.
  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαχόθ, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάου Σεμπρίαν Ντεβίς και Ρομπέρτο Ντελ Παλομάρ, επιπρόσθετοι διαιτητές είναι ο Χαβιέρ Εστράδα και Ζέσους Ζιλ Μανθάνο, ενώ τέταρτος είναι ο Μιγκέλ Μαρτίνεζ.
 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1.





Εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο στην Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού, νίκη για τον Πλατανιά επί της Καλλονής και εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Βέροιας ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας της 9ης αγωνιστικής. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς που ξεκίνησε την επομένη, η Skoda Ξάνθη νίκησε τον Παναιτωλικό, νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανθρακικού και ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Στο ματς της Δευτέρας, ο Ηρακλής νίκησε τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

Επόμενη αγωνιστική:
 


Ισοπαλία μεταξύ της Καλλονής και του Λεβαδειακού, εκτός έδρας νίκη για τον Πλατανιά στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας της 8ης αγωνιστικής, ενώ την επομένη είχαμε την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, ισοπαλία μεταξύ του Πανθρακικού και της Skoda Ξάνθης, εκτός έδρας νίκη της Βέροιας επί του Πανιωνίου, εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΣ Γιάννινα και νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:



Οι Αρκάδες αν και προηγήθηκαν στην Κύπρο, γνώρισαν την ήττα από το Αποέλ με τους Κύπριους να είναι καλύτεροι συνολικά στο παιχνίδι και να παίρνουν μια δίκαιη νίκη. Ο Λούι στο 8΄άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Καβενάγκι ήταν αυτός που ισοφάρρισε για το Αποέλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ο Καρλάο στο 59΄ έδωσε την νίκη. Στον ένα βαθμό έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης που υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική το Αποέλ.

Γήπεδο: "ΓΣΠ"
Διαιτητής: Aleksei Eskov (Ρωσία)
Βοηθοί: Dmitri Mosyakin, Valeri Danchenko (Ρωσία)
4ος: Igor Demeshko  (Ρωσία)
Γκολ: Λούι (8') - Καβενάγκι (45'+9'), Καρλάο (59')
Κάρτες: Στίλιτς (28') - Κουρμπέλης (4'),
Κόκκινες:-

ΑΠΟΕΛ (Τ. Κετσπάγια): Βάτερμαν, Ζοάο Γκιλιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Βάντερ (79' Χαραλαμπίδης), Μοράις, Βινίσιους, Εφράιμ, Στίλιτς (87' Αστίθ), Καβενάγκι (63' Πιατκόφσκι)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Αλόκο, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Δημούτσος (62' Νίκο Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (74' Λανθαρότε), Μάσα (88' Σκούρτης), Γιάννου, Μπερτόγλιο


Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στην Κράσνονταρ και παρέμεινε στην 3η θέση του ομίλου. Αρκετά συντηρητικό παιχνίδι από τον δικέφαλο του βορρά με τον Τούντορ να επιλέγει να ξεκουράσει παίκτες με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην έχει ομοιογένεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λέοβατς, Μπερμπάτοφ και Μακ όμως η συνολική εικόνα δεν άλλαξε και πλέον οι δυο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στην Ρωσία όπου πιθανότατα η πρόκριση να εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.


Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπερκγ (Σουηδία)
Βοηθοί: Φρέντρικ Νίλσον, Μάγκνους Σιόλμπλομ
4ος: Στέφαν Χάλμπερκγ
Κάρτες: Ζάιρο 63΄/ Τζεντρέτζικ 19΄
Κόκκινες: Ζάιρο 89΄Τζεντρέτζικ 88΄
 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (46' Λέοβατς), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (72' Μακ), Ζάιρο, Αθανασιάδης (57' Μπερμπάτοφ).

Κρασνοντάρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (83' Γκαζίνσκι), Αχμέντοφ (65' Μαμάεφ), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (63' Άρι).


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Champion's League. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Κροατία επικρατόντας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-1 έπειτα από γκολ του Μπράουν Ιντέγιε και πλέον μπορούν να ελπίζουν σε συνέχεια της Ευρωπαϊκής τους πορείας.
 Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Μάρκο Σίλβα και με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στην άμυνα στο πρώτο εικοσάλεπτο του ημιχρόνου. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία της Κροατικής ομάδας με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έπαιζε αρκετά υπομονετικά, πρόσεχε την άμυνα του και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους.
 Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την διαφορά ότι η Ντινάμο έκανε πιο αισθητή την παρουσία της στα πρώτα λεπτά, όμως ο Ολυμπιακός έκανε και αυτός τις δικές του ευκαιρίες.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει, όταν η Ντιναμό έχασε ευκαιρία να πετύχει τέρμα, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ όταν στο 79΄ ο Σιόβας έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Ιντέγιε, ο οποίος από πλάγια θέση έφτασε σε θέση για σουτ και νίκησε τον Εντουάρντο.
 Ο Σίλβα λίγα λεπτά αργότερα απέσυρε τον Πάρντο και πέρασε στην θέση του τον Σαλίνο, ενώ στο 90 άλλαξε τον Σεμπά με τον Ντα Κόστα.
 Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με ευκαιρίες των Τσόρι και Σεμπά, όπως και η Ντιναμό είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Ενρίκες ένα λεπτό πριν το ενενηντάλεπτο.
 Αρκετά αποτελεσματική ήταν η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού με τους Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι να ελέγχουν τις φάσεις, αρκετά καλός ο Μποτία που είχει τον έλεγχο του παιχνιδιού στον αέρα, αρκετά καλός και ο Μασουακού ενώ ο Ιντέγιε πέρα από το γκολ έκανε αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο. Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό ο οποίος την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ντιναμό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Γήπεδο: Μάξιμιρ (Ζάγκρεμπ)
Διαιτητής: Ταλιαβέντο, Βοηθοί: Τζαλαντίνι, Πασέρι. Βοηθοί περιοχής: Βαλέρι, Ντοβέρι. Τέταρτος διαιτητής: Ντι Φιόρε (όλοι από Ιταλία)
Γκολ: Ιντέγε (79')
Κάρτες: Ταραβέλ (41'), Ελαμπντελαουί (75'), Σουντανί (80'), Σιόβας (81')

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Εντουάρντο, Μάτσελ, Ταραβέλ, Άντολιτς, Πίβαριτς, Γκονσάλο Σάντος, Ρογκ (87' Τσόριτς), Πάουλο Μασάντο, Χόντζιτς (60 Πιάτσα) Σουντανί, Χούνιορ Φερνάντες (72' Ενρίκες)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72 Ντομίνγκες), Σεμπά (90' Ντα Κόστα), Πάρντο (83' Σαλίνο), Ιντέγε

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ