Την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε περίπτωση που πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κρατάει την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στους 16 του Champions League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα έδωσαν το παρών ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μίτσελ Γκονζάλες και ο Ιμπραίμ Αφελάι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί τακτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται να παρατάξει τα δικά της όπλα στον αγωνιστικό χώρο. 
 Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει πρώτα η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και έπειτα η πρωτιά στον όμιλο. Σε ότι αφορά την τακτική δήλωσε πως το βασικό για την ομάδα του είναι να αξιολογήσει σωστά τις συνθήκες του αγώνα, να χειριστεί τον ρυθμό και να λειτουργήσει όπως πρέπει απέναντι στον αντίπαλο.
 Σε ότι αφορά την πιθανή 11άδα για την Ατλέτικο, ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα 4-4-1-1.Ο Μόγια στην θέση του τερματοφύλακα, στην άμυνα η τετράδα Ανσάλντι, Γκοντίν, Χιμένεθ, Χουάν Φράν, στην μεσαία γραμμή οι Ραούλ Γκαρσία, Τιάγκο, Γκάμπι, Αρντά Τουράν και ο Κόκε πίσω από τον προωθημένο Μάντζουκιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γκρίεζμαν αντί του Γκαρσία, ενώ αν ο Σιμεόνε επιλέξει να αφήσει εκτός τον Μάτζουκιτς, επικρατέστερος είναι ο Ραούλ Χιμένεθ.
 Για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει ένα 4-3-2-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα επικρατέστεροι είναι οι Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Έρικ Αμπιντάλ και Αρτούρ Μαζουακού. Στην μεσαία γραμμή ο Ντέλβιν Εντιγκά θα έχει ρόλο αμυντικού μέσου και δίπλα του θα βρίσκονται ο Γιάννης Μανιάτης με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, μπροστά τους θα βρίσκονται ο Ιμπραϊμ Αφελάι με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.
Στην αποστολή των ερυθρολεύκων έχουν συμπεριληφθεί οι : Μπάλαζ Μέγιερι, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Τάσος Αυλωνίτης, Χόρχε Μπενίτεζ, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Διαμαντάκος, Νταβίντ Φουστέρ, Παϊτίμ Κασάμι, Λεάντρο Σαλίνο και Δημήτρης Σιόβας.
 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Βόλφανγκ Στάρκ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίκε Πίκελ και Θόρστεν Σίφνερ, επιπρόσθετοι βοηθοί είναι οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ και  Ντάνιελ Σίεμπερτ, ενώ τέταρτος ο Ρόμπερτ Κέμπτερ.
Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.



Στην τελευταία θέση του ομίλου της είναι έπειτα από τέσσερα παιχνίδια η Εθνική ομάδα η οποία γνώρισε την ήττα από τα Ν. Φερόε. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Έντμουντσον στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης. Δίχως αρχή και τέλος η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος λίγα 24ώρα αργότερα απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Στέφανο Ριτσόλι
Βοηθοί: Ρενάτο Φαβεράνι, Αντρέα Στεφάνι
Γκολ: 61' Έντμουντσον
Κάρτες: 33' Όλσεν, 49' Χάνσον, 57' Γκρέγκερσεν, 88' Μανωλάς


ΕΛΛΑΔΑ (Ρανιέρι): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης (62' Μαυρίας), Γκέκας (46' Αθανασιάδης).
ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ (Όλσεν): Νίλσεν, Νάτεσταντ, Γκρέγκερσεν, Νάες, Ντάβιντσεν, Χολστ (75' Γιουστίνουσεν), Μπέντζαμινσεν, Βαντχάμαρ, Χάνσον, Όλσεν (88' Κλέμιντ Ολσεν), Έντμουντσον (86' Φέρε).


Ισοπαλία μεταξύ Εργοτέλη και Βέροιας, εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού στην Κέρκυρα και νίκη για την Skoda Ξάνθη επί του ΟΦΗ ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας της 10ης αγωνιστικής. Την  επομένη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανθρακικό, ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με τον Πλατανιά, η Καλλονή νίκησε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την Νίκη Βόλου, ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, ενώ στο ματς της δευτέρας ο Ατρόμητος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης. Αρκετά παραγωγική αγωνιστική καθώς επιτεύχθηκαν 32 τέρματα.

Αναλυτικά:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ   2-2
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   1-2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ    2-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  5-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ   0-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 4-0
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-3


Επόμενη αγωνιστική:





Σπουδαία ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ μέσα στο "Αρτέμιο Φράνκι" η οποία τον κρατά στην τροχιά της πρόκρισης. Ο δικέφαλος του βορρά στάθηκε επάξια μέσα στην Ιταλία,  είχε σε σπουδαία μέρα τον τερματοφύλακα του, άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Το φινάλε του αγώνα είχε δραμματικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μάρτενς στο 81' αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από την Φιορεντίνα στο 88'από τον Πασκουάλ. Η πρόκριση παραμένει "ζωντανή" για τον ΠΑΟΚ αρκεί ο δικέφαλος να νικήσει την Γκινκάμπ και την Ντιναμό Μίνσκ. Σε περίπτωση που η Γαλλική ομάδα νικήσει την Φιορεντίνα, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί σκορ με διαφορά τριών τερμάτων απέναντι στους Γάλλους.


Γήπεδο: "Αρτέμιο Φράνκι"
Διαιτητής: Σεμπαστιάν Ντελφεριέ
Γκολ: 81' Μάρτενς, 88' Πασκουάλ
Κάρτες: 28' Κίτσιου

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς (86' Μπαμπατσάρ), Βάργκας (70' Μπόρχα Βαλέρο), Πισάρο, Κουαδράδο, Κούρτιτς, Λάτζαρι (59' Μαρίν), Γκόμεθ 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (90' Τζαβέλλας), Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Γκολάσα,Τζανδάρης, Τζιόλης, Περέιρα (46' Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71' Μάρτενς), Αθανασιάδης


Ο Αστέρας πάλεψε απέναντι στην Τότεναμ, έχασε ευκαιρίες, ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου που είχε βρει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2 τέρματα. Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε ένα σύστημα 4-4-1-1 ενώ ο Ποτσετίνο 4-2-3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας με τους Αρκάδες να βγαίνουν στην επίθεση με αντεπιθέσεις. Η Τότεναμ προηγήθηκε στο 36' με πέναλτι του Τάουνσεντ, ενώ στο 42' διπλασίασε τα τέρματα της με τον Κέϊν.  Στην επανάληψη ο Αστέρας πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης η Αγγλική ομάδα είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο αλλά στην συνέχεια κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό. Ο Αστέρας μείωσε με πέναλτι που ευστόχησε ο Πάρα στο 90' ενώ η Τότεναμ αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Φάσιο. Οι Αρκάδες έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, πρώτα με τον Μπαντιμπανκά και έπειτα με τον Μπαράλες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των 6000 θεατών που βρέθηκαν στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολκοτρώνης
Γκολ: 90' (πεν.) Μπαράλες - 36' (πεν.) Τάουνσεντ, 42' Κέιν
Δοκάρι: 65' Μάσα
Κίτρινη: 36' Σανκαρέ - 83' Μέισον
Κόκκινη: 89' Φάσιο

Διαιτητής: Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ
Βοηθοί: Χοσέ Μιράντα, Χαβιέρ Αγκιλάρ Ροδρίγκεθ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (81' Γιαννιώτας), Ουσέρο, Τσοκάνης (60' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84' Μπαράλες)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ποτσετίνο): Φορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Φάσιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46' Σολδάδο), Τάουνσεντ, Έρικσεν (62' Μέισον), Κέιν (77' Παουλίνιο)


Τα αμυντικά τους λάθη πλήρωσαν οι πράσινοι στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αρκετά δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι όμως οι πράσινοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ατζαγκούν στο 12'. Η απάντηση των Ολλανδών ήρθε με τον Ντεπάι στο 27', ενώ στο 28' ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 1-2. Ο  Πέτριτς στο 43ο λεπτό έκανε το 2-2 με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες.  Στην επανάληψη οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που πέτυχαν το τρίτο τέρμα με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ στο 66' και πήραν την νίκη.

Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία) 
Βοηθοί: Σίνισα Πρεμούζα (Κροατία), Ιγκόρ Κμαρ (Κροατία)
Γκολ: 12' Ατζαγκούν, 43' Πέτριτς/27' Ντεπάι, 66' Λουκ Ντε Γιόνγκ, 38' Βαϊνάλντουμ
Κίτρινες: 22' Λαγός, 37' Ζέκα, 56' Πέτριτς, 58' Πράνιτς, 80' Μπεργκ/18' Γκουαρδάδο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός (44' Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν (72 Μπούι), Καρέλης, Πέτριτς (63' Μπεργκ).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Κοκού): Ζουτ, Σαντιάγο Άριας, Ιμισά-Μιρέν, Ρεκίκ, Μαχέρ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (90+ Ζόζεφουν) Ντεπάι, Βίλεμς (90' Χέντριξ), Λουκ ντε Γιόνγκ.


Αρκετά καλή εμφάνιση από τους ερυθρόλευκους στο Τορίνο αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο με την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιντάλ ο Ολυμπιακός έχει το "πάνω χέρι" στην περίπτωση ισοβαθμίας.
 Ο Αλέγκρι με την απουσία του Ογκμπόνα υποχρεώθηκε να αλλάξει το σύστημα του σε 4-4-2 με ρόμβο στην μεσαία γραμμή αποτελούμενο από τους Μαρκίσιο, Πίρλο, Βιντάλ και Πογκμπά.
Ο Μίτσελ από την πλευρά του προτίμησε να αφήσει εκτός τον Κασάμι και να αγωνιστεί με 4-3-2-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο στο 21', όμως ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με κεφαλιά του Μποτία στο 24'. Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να προστατεύει τον άξονα του, οι Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς και Εντιγκά να δίνουν μάχες στην μεσαία γραμμή και οι ερυθρόλευκοι να στέκονται επάξια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Εντιγκά ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από γυριστή σέντρα του Μανιάτη νίκησε τον Μπουφόν.
 Η Ιταλική ομάδα ισοφάρισε στο 65΄ όταν έπειτα από μια σέντρα από την δεξιά πλευρά και διώξιμο του Μποτία στην συνέχεια, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Λιορέντε, χτύπησε στο δεξί δοκάρι στην συνέχεια βρήκε στο πόδι του Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα. Το τρίτο γκολ της Γιουβέντους επιτεύχθηκε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Πογκμπά με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Ρομπέρτο.  Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά, ο Μίτσελ ρίσκαρε περισσότερο περνώντας τον Κασάμι στην θέση του Εντιγκά, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν προυποθέσεις για κάποιο γκολ αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.
 Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Μιλιβόγιεβιτς στον Τέβες μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Ρομπέρτο κατάφερε να νικήσει τον Βιντάλ και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στους 16.
 Σε ότι αφορά την βαθμολογία, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου και το επόμενο ταξίδι τους στην Ισπανία, πιθανότατα να κρίνει την πρόκριση. Αν καταφέρουν να πάρουν βαθμό από την Ατλέτικο τότε με νίκη επί της Μάλμε στο Γ. Καραϊσκάκης, προκρίνονται. Η Γιουβέντους στα επόμενα παιχνίδια ταξιδεύει στην Σουηδία για να αντιμετωπίσει την Μάλμε, η οποία έχει μείνει στους 3 βαθμούς όμως θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ατλέτικο στο Τορίνο.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι ερυθρόλευκοι προκρίνονται.

Γήπεδο: "Juventus Stadium"
Γκολ: 21' Πίρλο, 65' (αυτ.) Ρομπέρτο, 66' Πογκμπά / 24' Μποτία, 61' Εντινγκά
Κάρτες: 49' Τέβες / 85' Μποτία
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)
Βοηθοί: Μάικλ Μάλαρκι (Αγγλία), Ντάρεν Καν (Αγγλία)
Βοηθοί περιοχής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία), Κέβιν Φρεντ (Αγγλία)

ΓIOYΒΕΝΤΟΥΣ (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα (83' Περέιρα), Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο (71' Παντόιν), Πογκμπά, Τέβες, Μοράτα (58' Γιορέντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά (77' Κασάμι), Μανιάτης (83' Διαμαντάκος), Ντομίνγκες (72' Φουστέρ), Αφελάι, Μήτρογλου.






Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες αναφορικά για τον αγώνα στο Τορίνο όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Γιουβέντους.
Στην συνέντευξη τύπου ο Μίτσελ ρωτήθηκε πως σαν ποδοσφαιριστής είχε ηττηθεί με την φανέλα της Ρεάλ και είχε αποκλειστεί και αν αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως ρεβάνς. Η απάντηση του Μίτσελ ήταν πως δεν έχουν σχέση τα παιχνίδια αυτά, ενώ ανέφερε πως δεν θέλει να μιλά για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν, πάντα κάποιος έρχεται με την ελπίδα ότι τα πάντα θα είναι διαφορετικά συμπλήρωσε.

 Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι αναμένεται να παρατάξει την Γιουβέντους με 3-5-2. Φαβορί για την ενδεκάδα είναι οι Μπουφόν στην άμυνα εφόσον ο Ογκμπόνα ξεπεράσει το πρόβλημα του θα πλαισιωθεί από τους Κιελίνι και Μπονούτσι, πλάγια μπακ οι Λίχτστάινερ με τον Ασαμόα, στην μεσαία γραμμή οι Βιντάλ, Πίρλο, Πογκμπά με τους Περέιρα και Μαρκίζιο να διεκθικού θέση, ενώ στην επίθεση το δίδυμο Τέβες και Μοράτα.

Από την πλευρά του ο Μίτσελ Γκονζάλεζ αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα που είχε στον αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης. Έτσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, στην άμυνα η τετράδα των Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, Αλμπέρτο Μποτία, Έρικ Αμπιντάλ, Αρτούρ Μαζουακού στην μεσαία γραμμή οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Γιάννης Μανιάτης, Ντέλβιν Εντιγκά και Παϊτίμ Κασάμιμ, σε ελεύθερο ρόλο ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και προωθημένος ο Κώστας Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Νταβίντ Φουστέρ κάτι που σημαίνει πως ο Μίτσελ θα επιλέξει να παίξει είτε δίχως τον Παϊτίμ Κασάμι, είτε δίχως τον Εντιγκά, αλλά και ο Ιμπραϊμ Αφελάι στην περίπτωση που επιθυμεί ένα πιο ευέλικτο σχήμα με τον Ολλανδό στην κορυφή αντί του Κώστα Μήτρογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαϊκλ Μάλαρκι και Ντάρεν Καν, επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Άντονι Τέιλορ και Κέβιν Φρέντ, ενώ τέταρτος ο Στήβεν Τσάιλντ.
Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports 2.


Αρκετές ισοπαλίες είχαμε στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το Σαββάτο είχαμε τις ισοπαλίες μεταξύ του Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα, της Βέροιας με τον Πανιώνιο και του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Εργοτέλη, η Νίκη Βόλου ήρθε ισόπαλη με την Κέρκυρα, ο Παναιτωλικός νίκησε την Skoda Ξάνθη, ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο ενώ την Δευτέρα η Καλλονή ήρθε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  2-2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ   0-2
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ  0-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ  5-2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ   0-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   0-0


 Επόμενη αγωνιστική:




ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ