Το 10ο τρόπαιο στην ιστορία της στο κύπελλο πρωταθλητριών κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ισόπαλος ο κανονικός αγώνας που ήθελε την Ατλέτικο να πετυχαίνει πρώτη γκολ στο 36' με κεφαλιά του Γκοντίν. Οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν στο με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος στο 93', ενώ στην παράταση οι Μπέιλ στο 110', Μαρσέλο στο 118' και Κριστιάνο Ρονάλντο 120' (με πέναλτι) ήταν αυτοί που σκόραραν και χάρισαν το τρόπαιο στην Ρεάλ.

Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς
Σκόρερς: Γκοντίν 36', Ράμος 93', Μπέιλ 110', Μαρσέλο 118', Ρονάλντο 120' (πεν)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (59' Μαρσέλο), Κεντίρα (59' Ίσκο), Μόντριτς, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (79' Μοράτα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (83' Αλντερβάιρελντ), Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (66' Σόσα), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (9' Αντριάν Λόπεθ).


Νίκη για τον Ατρόμητο επί του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού ήταν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των φετινών Play Off. Στο περιστέρι ο Ατρόμητος νίκησε τους Αρκάδες με τον Ναποτελόνι να πετυχαίνει 2 τέρματα και τον Φυντανίδη το τρίτο, ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Ντε Μπλάσις. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε τους πράσινους με ένα γκολ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς και κατέκτησε την δεύτερη θέση στα Play Off.

Αναλυτικά:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1-0


Βαθμολογία:
2. Παναθηναϊκός  11
3. ΠΑΟΚ   10
4. Ατρόμητος  7
5. Αστέρας    7


Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο φετινός τελικός του Europa League που διεξήχθει στο Τορίνο μεταξύ της Ισπανικής Σεβίλλης και της Πορτογαλικής Μπενφίκα, η οποία ήταν η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης. Ήρωας του αγώνα για τους Σεβιλλιάνους ήταν ο τερματοφύλακας Μπέτο, ο οποίος απέκρουσε 2 πέναλτι. Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Μπενφίκα, είχε την κατοχή δίχως όμως να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην εστία της Ισπανικής ομάδας. Στα πέναλτι άνοιξε το σκορ ο Λίμα, στην συνέχεια ευστόχησε ο Μπακά, ο Μπέτο απέκρουσε το σουτ του Καρντόσο, ο Μ'μπιά πέτυχε το δεύτερο γκολ της Σεβίλλης, ο Μπέτο απέκρουσε το πέναλτι του Ροντρίγκο, Ο Κόκε ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι, ο Λουίζάο μείωσε και το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γκαμέιρο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Καρίσο, Μ'Μπιά, Ράκιτιτς, ΧΑ Ρέγες (78' Μαρίν) (104' Γκαμεϊρό), Βιτόλο (110' Φιγκέιρας), Μπάκα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Όμπλακ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα (99' Όσκαρ Καρντόσο), Ρούμπεν Αμορίμ, Αντρέ Γκόμες, Σουλεϊμάνι (25' Αντρέ Αλμέιδα), Γκαϊτάν, Ροντρίγκο, Λίμα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League έπειτα από τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των Play Off. Οι πράσινοι ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα τους με τον Ατρόμητο, όμως ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Αστέρα στην Τρίπολη και τέθηκε εκτός διεκδίκησης. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκόρ στο 44' με τον Μαουρίτσιο Καράσκο και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, ενώ οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη, αλλά ο Απόλλων ισοφάρισε με τον Στέφανο Ναπολεόνι στο 85'.

Αναλυτικά:
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ   1-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1-1

Βαθμολογία:
2. Παναθηναϊκός      11
3. Αστ. Τρίπολης    7
4. ΠΑΟΚ       7
5. Ατρόμητος   4

Επόμενη αγωνιστική:
Σάββατο 17/5/2014
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ  20:30  NovaSports2
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ           20:30   NovaSports1

Νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Αστέρα Τρίπολης και νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου ήταν τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των Play Off. Οι πράσινοι με γκολ του Μάρκους Μπέργκ στο 51' πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ που πέτυχε ο Ταυλαρίδης στο 37' κατάφερε να κάνει την ανατροπή ισοφαρίζοντας στο 74' με τον Σαλπιγγίδη, ενώ στο 78' ο Αθανασιάδης διπλασίασε τα γκολ για τον δικέφαλλο του Βορρά. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι με τον Παναγιώτη Γλύκο να νικά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και να κρατά την νίκη για την ομάδα του.

Αναλυτικά:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ   1-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 1-2

Βαθμολογία:
2. Παναθηναϊκός    10
3. ΠΑΟΚ    7
4. Αστ. Τρίπολης   4
5. Ατρόμητος   3

Επόμενη αγωνιστική:
Τετάρτη 14/5/2014
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ                 17:00 NovaSports2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 19:15 NovaSports1


Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου και εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Αστέρα Τρίπολης ήταν τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των Play Off. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ με γκόλ των Νάτχο στο 40' (πεν), Στοχ στο 44' και Βούκιτς στο 86' πήρε την πρώτη του νίκη, ενώ στην Τρίπολη οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Κλωναρίδη, πέτυχαν το δεύτερο γκολ στο 57' με τον Αμπέντ, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ουσέρο στο 62' όμως ο Λαγός στο 76' πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Αναλυτικά:
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1-3

Βαθμολογία:
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    7
3. ΠΑΟΚ    4
4. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  3

Επόμενη αγωνιστική:
Κυριακή 11/5/2014
Παναθηναϊκός - Αστ. Τρίπολης  18:15   NovaSports2
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ                    20:30   NovaSports1







Νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρομήτου και ισοπαλία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ήταν τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Μπαράλες στο 67' και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Πέτριτς στο 20' δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη καθώς ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ισοφάρρησε στο 84'.

Αναλυτικά:
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   1-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-1


Βαθμολογία:
2. Παναθηναϊκός    4
3. Αστ. Τρίπολης    4
4. Ατρόμητος     4
5. ΠΑΟΚ 1 *
*Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ λόγο τιμωρίας.



Δυο ισοπαλίες επιφύλαξε η πρώτη αγωνιστική των Play OFF. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Μπαράλες στο 12' και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με το γκολ που πέτυχε ο Στοχ στο 59'. Νωρίτερα στο Περιστέρι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι. Το σκορ άνοιξε ο Αμπέντ για τους πράσινους, ενώ ο Ταυλαρίδης στο 56' ήταν αυτός που ισοφάρρησε για την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1-1
ΠΑΟΚ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1-1

Βαθμολογία:
1. Ατρόμητος    3
2. Παναθηναϊκός   3
3. ΠΑΟΚ   3
4. Αστ. Τρίπολης    1

Επόμενη αγωνιστική:
Κυριακή 4 Μαΐου 2014
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ       18:15 NovaSports2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ                 20:30 NovaSports1



Την κατάκτηση του κυπέλλου πανηγυρίζουν οι πράσινοι που επικράτησαν του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Σουηδός φορ Μάρκους Μπέργκ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς σημείωσε 3 τέρματα, στο 15', στο 50' και στο 88', ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Καρέλης στο 54', για τον δικέφαλο του Βορρά μείωσε ο Βούκιτς στο 70΄.

Γκολ: Βούκιτς (70' (πεν.)) / Μπεργκ (15', 50', 88'), Καρέλης (54')

Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κερκύρας)
Κίτρινες κάρτες: Κουτρουμπής (19'), Καρέλης (55'), Ζέκα (60'), Μπεργκ (89΄) / Κάτσε (18')

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (77' Κουλούρης), Βίτορ, Ινσαουράλδε,
Τζαβέλλας, Λάζαρ (56' Βούκιτς), Κίτσιου, Κάτσε, Λούκας (56' Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ , Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ (75' Λαγός), Καρέλης, Μπεργκ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ