Πρωταθλήτρια ευρώπης στέφθηκε η Μπαρτσελόνα καθώς νίκησε στον τελικό του Champions League την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ με σκορ 3-1. Ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι καταλανοί και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου.
Πιο δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα η Μάντσεστερ καθώς άσκησε πιέση ψηλά με σκοπό να εμποδίσει την ομάδα του Γκουαρντιόλα να κάνει παιχνίδι. Σταδιακά όμως η Μπαρτσελώνα ανέβασε την απόδωση της, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου και να προηγηθεί στο 27' με ένα γκολ του Πέδρο έπειτα από κάθετη πάσα του Τσάβι. Η Μάντσεστερ δεν άργησε να απαντήσει και στο 34' Γκίγκς και Ρούνεϊ συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να πραγματοποιεί σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και να νικά τον Βαλντέζ.
Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο να μην επιτρέψει στην Μάντσεστερ να κάνει παιχνίδι. Στο 54' ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το δεύτερο τέρμα των καταλανών και στο 69' ο Βίγια με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Φαν ντε Σάαρ και έκανε το 3-1.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα η Μπαρτσελόνα με το γνωστό παιχνίδι κατοχής μπάλλας και τις γρήγορες πάσες δεν επέτρεψε στους παίκτες της Μάντσεστερ να κάνουν ευκαιρίες προς την εστία τους. Δίκαιη επικράτηση για τους Καταλανούς που ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του θεσμού και έφτασαν στην τρίτη κατάκτηση του τροπαίου τους τα τελευταία έξι χρόνια.

Σκόρερ: Πέδρο (27'), Μέσι (54'), Βίγια (69') --- Ρούνεϊ (34')
Κίτρινες: Άλβες, Κάρικ, Βαλένσια, Βαλντέζ
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:-----

Διαιτητής: Κασάι (Ουγγαρία)

Μπαρτσελόνα (Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Ματσεράνο, Άλβες (88' Πουγιόλ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (91' Aφελάι), Βίγια

Μάντσεστερ Γ. (Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο (69' Νάνι), Παρκ, Γκιγκς, Κάρικ (77' Σκόουλς), Βαλέντσια, Ερνάντες, Ρούνεϊ



Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που παίρνει το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League έπειτα από την ολοκλήρωση των Play Off και την νίκη επί της ΑΕΚ. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε με εμφατικό σκορ τον Ολυμπ. Βόλου και ήρθε τρίτος στην τελική κατάταξη. Παρακολουθήστε βίντεο από τους χθεσινούς αγώνες.





AEK-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: 58', 67' Σισέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθήνας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Σαριέγκι
ΑΕΚ: Σάχα, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντρπιτς, Ματέος, Γκέντσογλου (64' Κλωναρίδης), Καφές (70' Έντερ), Μάκος, Λαγός (79' Γκερέιρο), Σκόκο, Μπάχα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βύντρα (46' Χριστοδουλόπουλος), Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (64' Καραγκούνης), Μαρίνος, Λέτο, Σισέ.


ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 5-1
ΣΚΟΡΕΡΣ: 1', 51' Σαλπιγγίδης, 12' Βιεϊρίνια, 39' Αρίας, 67' Μουσλίμοβιτς - 83' πεν. Μαρτίν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82' Σαβίνι (2η κίτρινη) - 87' Σολάκης (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45'+3' Λίνο, 64' Σαβίνι, 68' Μουσλίμοβιτς - 74' Σολάκης, 79' Ρόκας
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (30' Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας (19' Σαβίνι), Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (66' Μουσλίμοβιτς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Μπρέσκα, Ζαραδούκας (46' Ακόστα), Ντολεζάι, Γκότοβος, Αλβαρες (62' Ζέρης), Ρόκας, Νέμεθ (40' Σέλεζι), Μόνχε, Σολάκης, Μαρτίν.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13
2. ΠΑΟΚ 12
4. ΑΕΚ 8
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 6


Μια ακόμα ανατροπή στην βαθμολογία είχαμε στην 5η αγωνιστική των Play Off έπειτα από την νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ τον οποίο έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας αλλά και την ήττα της ΑΕΚ στον Βόλο επί του τοπικού Ολυμπιακού. Οι πράσινοι πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους αφού έπειτα από νίκη επί της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική πέρνουν το εισητήριο για τα προκριματικά. Ο ΠΑΟΚ ελπίζει μόνο σε δική του νίκη σε συνδυασμό με νίκη της ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι για να κατακτήσει την πρώτη θέση, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει αλλά και να ελπίζει σε εντός έδρας απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε βίντεο από τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0

Σκόρερ:
Σίλβα (75')
Κίτρινες: Κοντρέρας, Σιμάο
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:-----
Διαιτητής:
Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης-Γούκος

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (69' Μαρίνος), Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Νίνης (69' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία (46' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Σισέ

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Έτο (70' Σνάουτσερ), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Βιτόλο, Τσουκαλάς, Φωτάκης (80' Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης (76' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης


Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 1-0

Σκόρερ:
Ντολεζάι (83')
Κίτρινες: Μόνχε, Σανκαρέ, Καράμπελας, Ζαραδούκας, Μίτσελ, Μητρόπουλος, Δέλλας
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:-----
Διαιτητής:
Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Καρατζίκας-Αλεξέας

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζελέσι, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Μητρόπουλος, Ρόκας (52' Ακόστα), Μπρέσκα (88' Τομάς), Μόνχε (94' Γκοτοβός), Μαρτίν

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας (67' Έντερ), Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Ντιόπ, Μίτσελ (88' Ματέος), Λαγός, Γκερέιρο (86' Λεονάρντο), Σκόκο, Μπαχά



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10
3. ΠΑΟΚ 9
4. ΑΕΚ 8
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 6

Σε θέση ισχύος βρέθηκε ο ΠΑΟΚ που πέρασε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας έπειτα από την νίκη που πέτυχε επί της ΑΕΚ ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Ζωντανές παρέμειναν οι Ελπίδες του Παναθηναϊκου για την πρώτη θέση έπειτα από την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και βρίσκεται πλέον 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Δείτε γκολ και φάσεις από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής των Play Off.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 3-0
Σκόρερ: Γκαρσία (27'), Σισέ (57'), Κατσουράνης (84')
Κίτρινες: Ζέλεσι, Ντολεζάι, Βύντρα, Κατσουράνης, Σολάκης
Κόκκινες: Κατσουράνης (90'-2η κίτρινη), Σολάκης (91'-2η κίτρινη)
Δοκάρια: Μπρέσκα (16')
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μπαλτάς-Σωτηρόπουλος

Παναθηναϊκός (Φερέιρα):Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυροπουλός, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης (83' Καραγκούνης), Γκαρσία (61' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ (91' Σιμάο)

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρες, Ντολεζάι (62' Νέμεθ), Τόμας, Μπρέσκα (78' Ψυχογιός), Ακόστα, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Σολάκης, Μάρτιν (72' Μητρόπουλος)


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1
Σκόρερ:
Γκαρσία (29'), Βιτόλο (37'-πέναλτι) --- Σκόκο (14')
Κίτρινες: Ντιόπ, Σάχα, Μάκος, Γεωργέας, Έτο, Μαλεζάς, Λίνο
Κόκκινες: Μάκος (73'-2η κίτρινη), Γκαρσία (92'-απευθείας)
Δοκάρια:-----
Διαιτητής:
Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πάνου-Καρσιώτης

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης (80' Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (87' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Γεωργέας, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος, Λαγός (55' Μπαχά), Σκόκο (76' Γκερέιρο), Μπλάνκο (62' Λεονάρντο)



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2. ΠΑΟΚ 9
3. ΑΕΚ 8
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 3

Η Πόρτο ήταν νικήτρια του χθεσινού τελικού του Europa League που διεξήχθει στο "Dublin Arena". Οι Δράκοι επικράτησαν με 1-0 της Μπράγκα με γκολ που πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Φαλκάο στο 44' και έτσι έφτασαν στα 4 τα ευρωπαϊκά τους τρόπαια ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι "Δράκοι" δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε τελικό κυπέλλων ευρώπης που έχουν συμμετάσχει. Επίσης ο προπονητής της Πόρτο, Βίλας Μπόας σε ηλικία 33 ετών έγινε ο νεότερος προπονητής που κατακτά Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Πόρτο (Βίλα Μπόας): Έλτον, Αλβάρο Περέιρα, Γκουαρίν (73' Μπελούτσι), Μουτίνιο, Φαλκάο, Χουλκ, Ρολάντο, Βαρέλα(79' Ροντρίγκες), Σαπουνάρου, Φερνάντο, Οταμέντι

Μπράγκα (Ντομίνγκος): Αρτούρ, Αλμπέρτο Ροντρίγκες (46΄ Κακά), Παουλάο, Πάουλο Σέζαρ, Μιγκέλ Γκαρσία, Λίμα (66΄ Μεγιόνγκ), Κουστόδιο, Σίλβιο, Άλαν, Ούγκο Βιάνα (46΄Μοσορό), Βαντίνιο

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο
Βοηθοί: Φερνάντες, Γκουανταμούρο , Γκόμες, Πέρες





Για τον Κάρλος Σάντσες, τον αμυντικό μέσο της Βαλενσιέν ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι και σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Γαλλική ομάδα για να τον αποκτήσουν. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σάντσες δεν είναι καινούριο μιας και την περασμένη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε γίνει κρούση στην Γαλλική ομάδα και η απάντηση τους ήταν να τα ξαναπούν το καλοκαίρι καθώς η παρουσία του Κολομβιανού μέσου ήταν απαραίτητη για την πορεία της Γαλικής ομάδας στο πρωτάθλημα.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που είναι ικανός στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Οι πληροφορίες θέλουν την μεταγραφή να κλείνει κοντά στα 2.5εκάτ. ευρώ.

Ανατροπή είχαμε για ακόμα μια φορά στον βαθμολογικό πίνακα των Play off έπειτα από την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που έγινε στο ΟΑΚΑ, ενώ στον Βόλο, ο Ολυμπ. Βόλου νίκησε τον Παναθηναϊκό και πλέον διεκδικεί ένα εισητήριο για τα προκριματικά του Europa League. Δείτε βίντεο από τις χθεσινές αναμετρήσεις.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0
Σκόρερ: Δέλλας (21'), Ντιόπ (47', 68')
Κίτρινες: Κοντρέρας, Σκόκο, Μίτσελ
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:
Σκόκο (1')
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος-Τουμπακάρης

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Καράμπελας, Μάκος, Ντιόπ (80' Ματέος), Καφές (51' Γκερέιρο), Μίτσελ, Σκόκο (66' Λαγός), Μπάχα.

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσερ (57' Λίνο), Τσουκαλάς (64' Αρίας), Βιτόλο, Γκαρσία, Ετό, Φωτάκης (73' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.


ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1
Σκόρερ: Σολάκης (52'), Μάρτιν (64') --- Λέτο (34')
Κίτρινες: Βύντρα, Τομάς, Λέτο
Κόκκινες:----
Δοκάρια:
Μαρτίν (22'), Μπρέσκα (28')
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης-Γκάγκας

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Τομάς, Αλβάρεζ, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Μπρέσκα (91' Ψυχογιός), Σολάκης (75' Ακόστα), Μόνχε (81' Ντολεζάι), Μάρτιν

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο, Κλέιτον (46' Καραγκούνης), Γκαρσία (69' Πετρόπουλος), Νίνης (69' Γκοβού), Λέτο, Σισέ


Βαθμολογία:
2. ΑΕΚ 8
3. ΠΑΟΚ 6
4. Παναθηναϊκός 4
5. Ολυμπ. Βόλου 3


Ο δικέφαλος του Βορρά ήταν ο κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής των Play off. Με την νίκη που πέτυχε μέσα στον Βόλο επί του Ολυμπ. Βόλου βρίσκεται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ. Δείτε βίντεο με τα γκολ των αγώνων.







ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ 1-2

ΣΚΟΡΕΡ: 62' Μαρτίν - 33' Βιεϊρίνια, 53' Σαλπιγγίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 52' Ακόστα, 75' Μόνχε, 79' Ρόκας - 11' Γκαρσία, 78' Βιτόλο, 83' Τσιρίλο, 90'+2 Κοντρέρας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Σανκαρέ, Τομάς (64' Νέμεθ), Ζαραδούκας, Άλβαρεζ, Ακόστα (60' Ρόκας), Μόνχε, Μπρέσκα, Σολάκης, Μαρτίν.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (46' Φωτάκης), Βιεϊρίνια (80' Μαλεζάς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (69' Μουσλίμοβιτς).




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1-1

Σκόρερ: Μπλάνκο (24'-αυτογκόλ) --- Λεονάρντο (2')
Κίτρινες: Μπλάνκο, Σισέ
Κόκκινες:-----
Δοκάρια:-----

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μπαλτάς-Καρσιώτης

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης (87' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος (80' Πετρόπουλος), Λουίς Γκαρσία (73' Κλέιτον), Σισέ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Καράμπελας, Ντιόπ, Καφές, Μίτσελ, Λαγός (82' Μάκος), Λεονάρντο (76' Μπερνς), Μπλάνκο
(63' Mπάχα)


Βαθμολογία:
2. ΠΑΟΚ 6
3. AEK 5
4. Παναθηναίκός 4
5. Ολυμπ. Βόλου 0

Με νίκες ξεκίνησαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τα φετινά Play Off. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε τον Παναθηναϊκό ενώ η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό Βόλου και ήδη από την πρώτη αγωνιστική είχαμε ανατροπή στην αρχική βαθμολογία ενώ αναμένεται και εντυπωσιακή συνέχεια. Δείτε βίντεο από τους χθεσινούς αγώνες.







ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

Σκόρερ: Αθανασιάδης (57’), Ελ Ζαρ (75’) --- Σισέ (79’)
Κίτρινες: Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Χαλκιάς
Κόκκινες: ---
Δοκάρια: ---
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Τάτσης, Γούκος

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Έτο (70’ Σνάουτσνερ), Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (64’ Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (83’ Μουσλίμοβιτς).

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Βύντρα, Μαρίνος (55’ Γκοβού), Σιμάο (65΄Καραγκούνης), Νίνης (76’ Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Ζιλμπέρτο, Σισέ


ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 1-0
Σκόρερ: Λεονάρντο (38’ -πεναλτι)
Κίτρινες: Ρόκας, Μάκος, Μόνχε, Δέλλας, Λεονάρντο, Ζελέσι
Κόκκινες: ---
Δοκάρια: Μπαχά (85’)
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Πάνου-Καρατζίκας

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο (61’ Καφές), Μίτσελ, Μάκος, Λαγός, Ντιοπ, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος (34΄Γκερέιρο), Μπαχά (86’ Μπλάνκο)

Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Τομάς, Μαρτίν, Μπρέσκα, Αλβαρες, Σανκαρέ, Ακόστα, Ρόκας (89’ Νέμεθ), Ζελέσι, Μόνχε (46’ Σολάκης), Μητρόπουλος.

Βαθμολογία:
2. ΑΕΚ 4
3. ΠΑΟΚ 3
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 0

Επόμενη Αγωνιστική:
Πέμπτη 12 Μαϊου
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ 19:30
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 21:45

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο τελικό κυπέλλου Ελλάδας μιας και νίκησε τον Ατρόμητο με σκορ 3-0 έπειτα από τα τέρματα που πέτυχαν ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 28', ο Μπαχά στο 78' και ο Καφές στο 85'.
Μέτριο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις για τις δυο ομάδες που ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα και ελάχιστες φάσεις θα βρούμε μπροστά από τις δυο εστίες μέχρι το γκολ που πέτυχε ο Λυμπερόπουλος στο 25 έπειτα από σέντρα του Σκόκο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μεσήνιος μεσοεπιθετικός ήταν καθαρά σε θέση οσφαϊντ κάτι που προκάλεσε ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Στην επανάληψη το θέαμα βελτιώθηκε, τόσο ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάρρηση, όχι και η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο επιθετική αλλά και αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει την νίκη. Ο αγώνας ωστόσο διακόπηκε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση 9 λεπτών, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο λόγο εισόδου οπαδών της ΑΕΚ. Ο διαιτητής Τάσος Κάκος αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι και να το ολοκληρώσει στην συνέχεια στα αποδυτήρια με την συναίνεση του προέδρου του Ατρομήτου. Απαράδεκτη η εικόνα στις κερκίδες καθώς έγιναν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών. Απαράδεκτη η συμπεριφορά παραγώντων και των δυο ομάδων στα αποδυτήρια όπου σημειώθηκαν και εκεί επεισόδια, απαράδεκτες ήταν και οι χαρακτηρισμοί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που χρησιμοποίησαν ο προπονητής και ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

Σκόρερ: Λυμπερόπουλος (28'), Μπαχά (78'), Καφές (85')
Κίτρινες: Σκόνδρας, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Νεμπεγλέρας, Καφές
Κόκκινες:----
Δοκάρια:
Δέλλας (57')
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μπαλτάς-Τρύφων

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Τάτος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (88' Σαμπού), Αναστασάκος

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Σκόκο (29' λ.τ. Μπαχά), Μπλάνκο (70' Καφές)

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ