Αποκοιμήθηκε Η Γάτα και βλέπει όνειρα θερινής νυκτός, είναι ανάγκη να τα δημοσιεύει κιόλας;

Τρομεροί είναι οι σκάουτερ του γαύρου, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πάρει 3 παίκτες από την Εσπανιόλ και κατά τεκμήριο ήταν οι τρεις χειρότεροι. Ο Ντάνι με ένα εκατομυριάκι ήταν τουρίστας πολυτελείας, ο περίφημος Λέμενς που δεν έπαιξε ούτε ένα επίσημο ματς και ο ασταθέστατος Ντομί που είχε φθίνουσα πορεία από τότε που έφυγε από το Νιούκασλ.

Σοβαρές πιθανότητες έχει να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Αρουμπαρένα, εφόσον τα βρουν στο οικονομικό βέβαια, γιατί εκεί κολλάνε τα πάντα. Οι άλλες περιπτώσεις που ακούστηκαν πρόσφατα, Σάλβα και Μπαγιεστέρος δεν είναι για το πορτοφόλι του Ντέμη εκτός αν κάνει υπέρβαση.

Αρκετοί κύκλοι του Τζίγγερ θέλουν τον Ντούσαν, ο Ντούσαν όμως ούτε θέλει να ακούει περί τεχνικού διευθυντή. Αν δείτε τον Βέλιτς να αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες, οι πράσινοι πρέπει να αρχίζουν να στρώσουν το χαλί για να πατήσει ο πρίγκηπας του Νερέτβα.

Μεγάλη η παραμύθα με τον Ντούντου, και παραδέχομαι πως και εγώ έπεσα θύμα της παραφιλολογίας και σας το είχα για σίγουρο. Μέγιστη μαλακία, αλλά θα επανορθώσω. Το θέμα Ντούντου ήταν ζεστό μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Ρωσίας. Άπαξ και ξεκίνησε τελείωσε όταν στην κουβέντα που είχε ο Σωκράτες με τον πρόεδρο της ΤΣΚΑ , ο μοσχοβίτης ομόλογος του, δήλωσε ότι δεν τον πουλάει τώρα αλλά θα το εξετάσει το ενδεχόμενο σε ένα χρόνο πάλι. Δηλαδή τον Δεκέμβρη του 2007! Το όλο θέμα είχε ξεκινήσει από επιθυμία του παίκτη να φύγει από το Ρωσικό πρωτάθλημα, το γνώριζε αυτό ο Χόπενγορθ που είπε στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να τον πάρει με λίγα χρήματα μιας και ο παίκτης θα πίεζε καταστάσεις για να φύγει. Τώρα αν ο Ντούντου πάει στην Νιούκαστλ, στην Έβερτον ή στην Γουέστ Χαμ πάλι ο γαύρος οπαδός θα νιώσει την παραμύθα που του σκάει η διοίκηση. Πάντως του γαύρου σε καλό μπορεί να του βγει η "στραβή που έγινε με τον Ντούντου, αν και εφόσον αποκτήσει τον Ντουσέρ, ο οποίος δεν είναι θεαματικός αλλά ταιριάζει ταμάμ για την μεσαία γραμμή.

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας συνεχίζονται και μιλάνε για τράμπα Τσιρίλο με Άντζα. Αν και εφόσον γίνει αυτό σημαίνει ένα και μόνο ένα πράγμα. Όλα αυτά που έλεγε ο Βούλης περί της πίεσης του πρωταθλητισμού και της ρουτίνας της πόλης πάνε στον πάτο του βαρελιού.

Θα προσπαθήσει πάλι ο Σερ Τάκης να στήσει το δίκτυο σκάουτινγ που είχε δοκιμάσει στην πρώτη του θητεία ως προπονητής του γαύρου;

Μεγάλο το ρίσκο που καλείτε να πάρει ο Τζίγγερ για την θέση του προπονητή. Υπάρχει η σίγουρη λύση του πρίγκηπα αλλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Από την άλλη ο Πορτογάλλος που θέλουν να του φέρουν μπορεί να είναι ταλαντούχος αλλά πάλι από την αρχή θα πάει το παραμύθι, αφήστε που ένας ανερχόμενος και ταλαντούχος προπονητή δεν πάει ατά Αραβικά Εμιράτα για να τα τσεπώσει για ένα χρόνο. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Τζίγγερ είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μουνθιόθ και να τον αφήσει να κάνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα. Πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα του χρόνου ο βάζελος με τον Μουνιόθ στον πάγκο, το σίγουρο είναι πως θα έχει ποιοτικότερο υλικό και όχι κάτι τυπάκια όπως ο Βίκτορ, Ρομέρο και ΣΙΑ. Ο Πεσεϊρο μπορεί να είναι καλός, μπορεί όμως να είναι και μεγάλο ρίσκο μίστερ...

Προς Βεζυρτζή και ΣΙΑ: 'Με ψίχουλα δεν μπορείς να κρατήσεις Μίετσελ και Μπαρκαουάν". Σέβομαι πως θες να κρατήσεις τους ταλαντούχους Μπαλάφα, Χριστοδουλόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά όμως πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να έρθουν έσοδα στην ομάδα

Σε πόσα ταμπλό το παίζει ο Μάκος του Πανιωνίου; Από την μια δηλώνει ότι έχει ως πρότυπο του τον Στολτίδη, από την άλλη λέει πως θα ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο του Μάτζιου και του Τζίολη. Το μύνημα είναι ξεκάθαρο, όποιος σκάσει τα περισσότερα θα έρθω, εκτός αν πάρει τηλέφωνο τον Βαγγελάκη και του ξηγήσει το όνειρο.

Του Σαμαρά, υπάρχει περίπτωση να παίξει σοβαρά στον γαύρο. Για τον πατέρα λέω, για τον γιό είναι απίθανο εκτός αν η Σίτι αποφασίσει να τον δώσει δανεικό για κανένα χρόνο για να πάρει εμπειρίες από αγώνες του Τσάμπιονς Λίγκ αλλά και να παγώσει το θέμα που έγινε με τις υποτιμιτικές δηλώσεις του αρχηγού της Σίτι. Ο μικρός πάντως θα ταίριαζε γάντι για την επίθεση του γαύρου αλλά είναι για άλλα δόντια, προς το παρών..

Το θέμα του Ενσαλίβα δεν έχει τελειώσει οριστικά στην ΑΕΚ. Επιθυμία του ποδοσφαιριστή βέβαια είναι να προπονείται στους Θρακομακεδόνες από την επόμενη περίοδο, όμως δεν θέλει να τα χαλάσει με τον Τσακίρη, ο οποίος δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον γαύρο να του τον δώσει πακέτο με τον Σπυρόπουλο έναντι 1,5 μυριάκια, το 1,2 πάει για τον 24χρόνο αριστερό μπακ χάφ, και τα υπόλοιπα 300 είναι δωράκι. Ο Τσακίρης γούσταρει που ο γαύρος δεν θέλει να πάρει τον Ενσαλίβα με τον ίδιο τρόπο που θέλει να τον φέρει ο Ντέμης στην ΑΕΚ και προσπαθεί να ψήσει τον Ενσαλίβα για να ακολουθήσει τον Σπυρόπουλο στον Πειραιά.

Σχεδόν βέβαιο είναι πως από την Παιανία του χρόνου δεν θα υπάρχουν οι Μάτζιος, Βύντρα και Δάρλας. Ο μεν πρώτος έχει ξενερώσει απίστευτα και θέλει να την κάνει για εξωτερικό και μάλιστα εφόσον ο Μαλεζάνι παραμείνει στο Ούντινε για έναν ακόμη χρόνο, το καλοκαίρι θα σκάσει η πρόταση στον βάζελο. Ο δεύτερος έχει χάλια ψυχολογία και γιατί τον κράζει ο κόσμος αλλά και γιατί αντάλλαξε κάτι φωνητικά επίθετα με το καλό παιδί από την Ζάκυνθο και την ψάνχει για Γερμανία, ενώ για τον Δάρλα οι πιθανότητες να παραμείνει είναι μεγαλύτερες, αρκεί να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια στις σχέσεις που έχει με άτομο εμπιστοσύνης του Τζίγγερ.

Ένα άτακτο κοράκι είπε πως μαζί με τα χρήματα για τον Κουμορτζί, θα πάρει άλλο ένα δωράκι μπορεί όμως να μην του φτάνει.

Ο μόνος τρόπος για να χαλάει η μεταγραφή του Σπυρόπουλου είναι να κληθεί στην Εθνική. Δύσκολα όμως...

ΛΟΥΦΑΣ

Και μαθηματικά στέθηκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός έπειτα από την νίκη του με 3-1 απέναντι στην Κέρκυρα κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο το 10ο πρωτάθλημα στα τελευταία 11χρόνια. Την έξοδο στο Champions League σιγούρεψε και η ΑΕΚ έπειτα από την εκτός έδρας νίκη στην Νίκαια ενώ στην ουρά της βαθμολογίας στην Β' Εθνικ φαίνεται να καταλλήγει εκτός του ήδη υποβιβασμένου Ιωνικού και το Αιγάλεω που έχασε εντός έδρας από τον Γηραιό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1
Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν εύκολα της Κέρκυρας με 3-1 παίζωντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με σκόρερ τους Ριβάλντο 3, Τζόρτζεβιτς και Καστίγιο στέφθηκαν και τυπικά πρωταθλητές.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ 1-5
Η ΑΕΚ πέρασε και από την Νίκαια με 5-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον Άρη αύξησε την διαφορά από τους "πράσινους στους εννιά βαθμούς και εξασφάλισε την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ ο Λυμπερόπουλος (74', +90') που έφτασε τα 18 και ετοιμάζεται να χρισθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, δύο ο Καμπάνταης (62', 90') και ένα ο Καφές (22'). Για τον Ιωνικό ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Ονουάτσι (34').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-1
Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ φώναξαν οι λιγοστοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, μόλις ο κ.Τσίκινης σφύριξε το ματς που βρήκε τον Αρη να παίρνει «διπλό» Ευρώπης κόντρα στον Παναθηναϊκό.Χρυσός σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» η αλλαγή του Κίκε Ερνάντεθ, Ροζέριο Μπελέμ που στο 90’ λύτρωσε την ομάδα του και τις αύξησε τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
Ο Ηρακλής νίκησε μέσα στο Αιγάλεω 0-1 το "Σίτι" και πήρε παράταση ζωής στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο "Γηραιός" παίζοντας για την ιστορία του είχε χρυσό σκόρερ τον Πρίττα ο οποίος με προβολή χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Το Αιγάλεω πολύ δύσκολα πλέον δε θα συνοδεύσει τον Ιωνικό στη Β'Εθνική.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 3-1
Ο Πανιώνιος, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ με 3-1 (Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Μάκος-Γιασεμάκης) και είναι πολύ κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο.

ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ 4-1
Ένα μεγάλο βήμα στην υπόθεση σωτηρία έκανε η ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε πολύ εύκολα στην έδρα της με 4-1 τον ΟΦΗ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο επιθετικός των Ακριτών, Σταύρος Λαμπριάκος, που σκοράρε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Καλαμαριά πήρε...φωτιά. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα ολοκληρώσει χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς μετά τη νίκη με 1-0 επί του αδιάφορου Ατρόμητου, "σφράγισε" και τυπικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 2-0
Δυο στροφές πριν το τέλος της Super League ο Εργοτέλης τα κατάφερε να εξασφαλίσει τη παραμονή του. Νατσέφσκι στο 29' και Κένεντι στο 45' ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67
2. ΑΕΚ 61
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 52
4. ΑΡΗΣ 43
5. ΠΑΟΚ 42
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 42
7. ΟΦΗ 39
8. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 36
9. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 35
10. ΞΑΝΘΗ 35
11. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 34
12. ΛΑΡΙΣΑ 32
13. ΚΕΡΚΥΡΑ 31
14. ΗΡΑΚΛΗΣ 29
15. ΑΙΓΑΛΕΩ 27
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 4


Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια με τον Ολυμπιακό και αυτή την εποχή κορυφόνονται έπειτα από την άφιξη του Σωκράτη Κόκκαλη από την Αμερική. Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια λοιπόν ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στους συλλόγους που έχουν κάνει πρόταση στον Χαβιέ Σαβιόλα. Σενάριο που είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα υψηλού συναγωνισμού. Πιο πιθανή πρέπει να θεωρείτε η περίπτωση του Γιαν Ντολ Τόμασσον. Ο 31χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Βιγιαρεάλ από τη Στουτγκάρδη, δεν πρόκειται να παραμείνει στην πρώτη, αλλά ούτε και να επιστρέψει στη δεύτερη. Ο Δανός διεθνής, που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, μετρά φέτος 9 συμμετοχές και 3 γκολ στην Primera Division (παίζει από τον Ιανουάριο στην Ισπανία). Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται ζεστοί για την περίπτωση του Ντούντου αλλά και του νεαρού αριστερού μπακ της Ααλμποργκ Γιάκομπσεν καθώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στις περιπτώσεις των Σπυρόπουλου και Μπάμπιτς.
Κ.Κ.

ΑΕΚ
Μπάτζετ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ θα έχει στη διάθεσή του ο Λορένσο Σέρα Φερέρ για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την Primera Division όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αναθέσει στον 53χρονο τεχνικό να φέρει στην ΑΕΚ δύο παίκτες που να προσθέσουν ποιότητα στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και να κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα. Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια, με τα ονόματα των Ντίκα, Αντούνες και Μακρίδη να συνδέονται με μετακίνηση στην «Ένωση». Τη νέα σεζόν επιστρέφει ο Λαγός, δύσκολη η περίπτωση Κουμορτζί καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας του κρίνονται υψηλές.
Κ.Α

Η έκπληξη έγινε! Ενώ όλοι ανέμεναν πως η Ιταλία θα ήταν η μεγάλη νικήτρια στη μάχη της διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, η κοινή υποψηφιότητα Πολωνίας και Ουκρανίας επικράτησε της ιταλικής και της αντίστοιχης Κροατίας-Ουγγαρίας στην ψηφορορία της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, στο Κάρντιφ της Ουαλίας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Έπειτα από ένα μήνα απουσίας, εχθές διεξήχθει η 27η αγωνιστική της Ελληνικής Superleague, πλήν του αγώνα Άρη-Ιωνικού που θα διεξαχθεί μεθαύριο τετάρτη.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 1-0 (Ηλιάδης 82)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1 (Τζιμπούρ 53')
ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1 (37΄Κωνσταντινίδης, 51΄ Σίμιτς - 58΄Ουκάρ )
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
ΑΕΚ-ΑΙΓΑΛΕΩ 5-2 (
44΄, 49΄, 52΄Λυμπερόπουλος, 61΄ Καμπάντης, 67΄ Ίβιτς - 18΄Εντουσέι, 67΄Κουμορτζι
ΛΑΡΙΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (
Σαλπιγγίδης (55’) και Μπούσι (91’)\
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 64
2.ΑΕΚ 58
3.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 52
4.ΠΑΟΚ 42
5.ΟΦΗ 39
6.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 39
7.ΑΡΗΣ 37
8.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 34
9.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 33
1Ο.ΛΑΡΙΣΑ 32
11.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 32
12.ΞΑΝΘΗ 32
13.ΚΕΡΚΥΡΑ 31
14.ΑΙΓΑΛΕΩ 27
15.ΗΡΑΚΛΗΣ 26
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 4
* ΑΡΗΣ και ΙΩΝΙΚΟΣ έχουν ένα αγώνα λιγότερο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου.


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ 23

GOAL ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


powered by Agones.gr - livescore

ΡΟΗ

ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ